فارسیسازی دروپال 6 و ماجولهای وابسته
آقای موسوی فایلهای po برای دروپال 6 رو برای دانلود گذاشتند. لینکاش به کسانی که قبلاً اعلام آمادگی کردند فرستاده شده. هر کسی که از عهدهاش برمیاد یک قسمتی از فارسیسازی رو به عهده بگیره و یکی دو ساعت قبل از شروع کار اینجا کامنت بذاره تا دیگران اون کار رو دوباره انجام ندن.
- برای ارسال نظرات وارد شوید یا ثبت نام نمایید

با سلام به جناب
با سلام به جناب موسوی و رابین هود عزیز
من بعد از چند روز امروز اومدم ، و پیام رو الان دیدم
می خوام ببینم آیا اقدامی صورت گرفته ، چیزیش ترجمه شده
تا من هم در حد امکان ترجمه قسمتی رو بر عهده بگیرم (البته این رو هم بگم تازه کارم)
ممنون منتظرم
سلام
سلام
من لینک ترجمه رو به چند نفر از دوستان pm دادم.
حدود 60 درصد ترجمه شده. چون خودم تو هفته آینده کنکور دارم نمی رسم بقیشو تکمیل کنم.
دوستانی که مایلند همکاری داشته باشند درخواست اشتراک در گروه فارسی سازی رو بدهند.
تنها اعضای این
گروه می توانند بدون واسطه پروژه های خودشون رو در سایت بگذارند.
بقیه افراد باید پروژه هاشون رو به آدرس admin@irdrupal.com
بفرستند.
من برای شما هم لینک دانلود رو پیام شخصی می فرستم.
لطفا با بقیه هماهنگ کنید و لیست فایلهایی رو که ترجمشون رو بر عهده می گیرید اینجا بیان کنید تا دیگران روی اون فایل ها وقت صرف نکنند.
فارسی سازی
سلام بچه من قسمتهای زیر رو اول شروع میکنم به تکمیل
modules-help.fa
modules-path.fa
modules-ping.fa
بعد از تکمیل قسمتهای فوق شروع به قسمتهای دیگه میکنم یه نکته رو بهش توجه کنید نوشتن اینکه من این قسمتها رو انجام میدم به منزله این است که قسمتهای فوق در حال انجام میباشد لذا دوستان لطف کنن قسمتهای دیگه که تکمیل نشده رو انجام بدن که از دوباره کاری پرهیز شه و فارسی سازی این نسخه زود تر تموم شه
جدید
سلام اون 3 تا تموم شد فرستادم میخوام
misc
blog
color
اینا رو امشب شروع میکنم
اینها هم برای من
سلام
من هم ترجمه این چندتا فایل رو کامل می کنم بعد به بقیه می پردازم
modules-profile.fa.po
modules-node.fa.po
modules-aggregator.fa.po
فارسی سازی ماجول های image,simplenews,print
به نام یکتا
سلام، من ماجول های ایمیج (برای عکس) پرینت (برای ایجاد فایل پی دی اف از صفحه، ارسال به دوستان، پرینت) و خبر نامه رو فارسی کردم که اینجا می زارم، البته دوتاشون موقع ذخیره کردن، پو ادیت پیغام خطا داد ولی با این حال کار می کنه
لینک دانلود:
baboljavad.com/download/farsisazi.zip
مقالات آموزشی، اخبار و .. در مورد هاست و دامنه
www.hostingterms.com
پروژه
سلام.
من به شما دسترسی همکار و گروه فارسی سازی رو دادم.
خودتون مستقیما می تونید با جدا کردن فایل ها اون ها رو در لیست پروژه ها و با نام خودتون بگذارید.
http://www.irdrupal.com/node/add/project-project
برای اون پروژه پرینت هم می تونید در لیست پروژه ها قرار بدید .
قطره قطره جمع گردد ...