نصب دروپال و جابجایی یک سایت نوپا‌(با حجم کم) روی آن، توسط یک آماتور!

با سلام:

من تا کنون مدیریت چندین سایت رو انجام داده ام ولی خودم به شخصه تخصصی در زمینه php یا نصب cms و این ها ندارم. ولی قصد دارم این کار رو انجام بدم و در حین نصب و جابجایی، خودم هم یاد بگیرم. البته زمان زیادی برای آماده سازی اولیه سایت ندارم و باید یه چیزی باشه که خیلی از چیزهاش آماده باشه. در همین سایت خوندم که دروپال برخلاف cmsهای دیگه همه چیزش آماده نیست. ممکنه در این زمینه کمکم کنید و بگید که آیا بر این اساس، می تونم از عهده این کار بر بیام یا نه؟

با تشکر.

سلام

منظور از اینکه همه چیز دروپال آماده نیست یعنی اینکه قابلیت انعطاف بالا است و به خود طرف بستکی دارد ابتکاری را که انجام می دهد چگونه باشد.

مثلا موضوع دسته بندی.
شما باید اول یک واژه کلی مثل مقاله رو ایجاد کنید بعد به تعداد نامحدود و در شاخه های نامحدود زیر دسته می توانید ایجاد کنید
در منوها و بلوک ها نیز همین گستردگی انتخاب شاید کار با این سیستم رو یکم در نظر اول مشکل کنه.

ولی اگر یکبار به زیر و بالای این سیستم تخصص پیدا کنید آنگاه ایجاد سایت جدید شاید در کمتر از 10 دقیقه یا نیم ساعت قابل انجام است.

انتقال این سیستم بین هاست های مختلف نیز براحتی و بدون ویرایش کردن هیچ فایلی انجام می شه
فقط شما باید دیتا بیس و فایل ها رو منتقل کنید و در فایل setting.php اسم دیتابیس جدید با کلمه عبور آن را ( در صورت تغییر ) وارد کنید.

منظورم جابجایی

منظورم جابجایی سایت فعلی بود که با یک سیستم دیگه نوشته شده. وگرنه هاست همونه فقط cms می خواد تغییر کنه.

کدوم cms

بستگی داره سایت فعلیتون با چی باشه
xoops و wordpress به دروپال تبدیل می شن
شما باید سیستمی را که در حال حاظر استفاده می کنید مشخص کنید.
آیا شما از cms استفاده می کنید یا صفحات استاتیک دارید ؟

راستش نمی دونم

راستش نمی دونم چیه. چون یک نفر دیگه درستش کرده و کپی رایت هم نداره. می گه ترکیبی از جوملا هست و چیزای دیگه!! نه استاتیک نیست...

صبر باید کرد

سلام
راستش من نمی تونم به شما بگم که در حال حاضر می تونید این کار رو خودتون انجام دهید.

با توجه به مطلبی که گفتید من فکر می کنم باید این کار بعهده ی یک نفر دیگه بگذارید یا یکم سطح اطلاعات خودتون رو بالاتر ببرید.

برای تبذیل جوملا به دروپال چندتا ماجول وجود داره که به احتمال 90 درصد می شه کامل سایت رو به دروپال تغییر دهید اما باید برای استفاده از آنها با مفهوم بانک اطلاعاتی آشنا باشید و بدانید که باید چکار کنید .

اما من به شما توصیه می کنم به این سایت سر بزنید
این سایت برای همین درست شده http://joomla2drupal.teodorani.com

یعنی برای تبدیل جوملا به دروپال.