سایت خبرگزاری واتگر راه اندازی شد.

سلام

بعد از مدت طولانی کار بر روی این پروژه بالاخره بیس اولیش رو را راه اندازی کردم.

http://www.vatgar.com

واتگر به چه معناست : واتگر یک لغت قدیمی فارسی به معنی سخنگو و سخنور و شاعر هست

این پروژه چهار فارز بزرگ دارد که تا کنون فقط یک فاز و اون هم نصفه نیمه راه اندازی شده.

فاز اول : خبرگزاری واتگر
فاز دوم : سایت تبلیغاتی
فاز سوم : سایت سایت دهی به اعضای خبرگزاری

فاز اول :

در این فاز خود خبرگزاری راه اندازی می شه و تا حدودی کار پیش می ره.
مطالب در این خبرگزاری در دو نوع کلی مقاله و خبر تقسیم شده اند.

کاربرانی که عضو رسمی سایت می شوند اجازه دارند به مقالات امتیاز دهند و یا هر نظری که در مورد مقاله یا اخبار خاصی داشتند رو بیان کنند.

عضویت خبر نگاران در سایت کاملا آزاد است و می توانند طی مراحلی خبرنگار سایت شوند.

و یکسری مطالب دیگر.

مدتی که از راه اندازی سایت گذشت یک مقاله کامل در مورد اینکه چطور این سایت رو راه اندازی کردم و اینکه از کدون ماجول ها استفاده کردم ارائه می کنم.

فاز دوم :
قسمت تبلیغات سایت.
در این قسمت یک سایت تبلیغاتی ایجاد خواهد شد که اعضا با ثبت نام در آن با دو نوع حساب تبلیغ دهنده و یا تبلیغ گیرنده عضو می شوند.
اعضای نمایش دهنده می تواند تبلیغات متنی یا عکسی خد رابا پرداخت هزینه ای در سایت ثبت کند و اعضای نمایش دهنده با گرفتن کدی کوچک آن تبلیغ را در سایت خود قرار دهند و به اضای هر کلیک مبلغی دریافت نمایند.

فاز سوم :

ایحاد یک وبسایت که به کاربرا سایت خبرگزاری در یک سابدامین سایتی با امکانات فراوان از گالری عکس گرفته تا فروشگاه شخصی ارائه دهد.

در مرحله اول تنها خبرنگارا سایت می توانند از این قسمت استفاده کند ولی در آیده این کار عمومی خواهد شد.

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم.

موفق باشید

ان شاءالله موفق باشید.

یادم رفت، خطا

راستی یادم رفت یه خطا بالای سایت نشون می ده:
user warning: Table 'vatgarc_news.filter_formats' doesn't exist query: SELECT f.format, f.delta FROM filter_formats AS ff LEFT JOIN filters AS f USING (format) WHERE (ff.roles LIKE '%,1,%') in /home/vatgarc/public_html/includes/database.mysql.inc on line 1

ممنون

منون از خطایی که گفتی.

من منتظر هر نظر و پیشنهادی که در زمینه سایت دارید هستم.

سلام، ممکنه که

سلام،
ممکنه که راهنمایی کنید که چطور می‌شه در دروپال 6 از فارسی و انگلیسی در یک صفحه استفاده کرد؟ و دیگر اینکه مثل سایت واتگر، یک قسمت برای فارسی داشت و یک قسمت برای انگلیسی؟
آیا نیازی به تغییر در قالب هست یا خیر؟

از اطلاعات خوبی که میدی ممنون و امیدوارم که موفق باشی. در ضمن اگر برای قالب سازی بتونی یک راهنما بنویسی دعات می‌کنیم!

منظور

منظور از اینکه در یک صفحه از دو زبان استفاده کرد چی هست ؟

اگر منظورت اینه که برای یک مطلب یک ترجمه مثلا فارسی و یک ترجمه اینگلیسی داشته باشی بله
خود دروپال شش ماجولشو داره

در سایت خبرگزاری واتگر از سه دروپال مجزا با ایجاد اشتراک در بانک اطلاعاتی استفاده شده
ولی خیلی راحت با استفاده از ماجول i18n می شه یک سایت چند زبانه راه اندازی کرد. بدون اینکه در قالب کار خاصی انجام بدی ( فقط در دروپال شش )

قطره قطره جمع گردد ...

سلام، منظورم

سلام،
منظورم این هست که یک پست یه فارسی باشه و دیگری یه انگلیسی. مشکل من این هست که پست فارسی از راست به چپ قرار نمی‌گیره. از اطلاعاتی که دادی ممنون. فقط یک پیشنهاد دارم، اگه وقت کنی و طرز ساخت یک سایت دو زبانه (فارسی/انگلیسی) بر مبنای دروپال 6 را قدم به قدم برای افراد غیر فنی مثل من بنویسی، کاری کردی کارستون!

پاینده باشی علی آقا

بله

سلام

بله می شه
شما برای اینکار احتیاج دارید ماجول i18n رو نصب کنید.
بعد از نصب این ماجول و در قسمت انواع محتوا می تونید مشخصی کنید آیا یک نوع محتوا از چندزبانگی پشتیبانی کند یا خیر.
بعد می توانید متون جدا از هم یا مرتبط با هم به زبان فارسی و اینگلیسی داشته باشید.
در دروپال شش تعویض قالب از چپ چین به راست چین خودبخود و با تغییر زبان داده می شود فقط کافی است یک فایل با نام style-rtl.css در پوشه قالب ایجاد و مشخصات زبان فارسی رو درآن تعیین کنید.
این یک توضیح اجمالی بود. وقتی که یک زمان آزاد داشتم حتما آموزش ایجاد سایت چند زبانه رو برایتان می زارم

قطره قطره جمع گردد ...