تنظیمات کاربران - local host و clean url

سلام
راستش اینطور نیست که تا به مشکل بر بخورم بیام و اینجا بپرسم . ولی خوب گاهی متوجه نمیشم
1-چطوری میشه به کاربرامون این امکان رو بدیم که صفحه ی خودشون رو ویرایش کنن و تعیین کنن که چه چیزایی واسشون نمایش داده بشه و چه چیزایی نه . کجای صفحه و چطور نمایش داده بشه .چطور میشه یه لینک مدیریت مثل چیزی که تو admin هست واسه کاربرها هم ایجاد کرد و همه ی تنظیماتشون رو از اونجا انجام بدن.
2-آیا من که دارم سایتم رو روی لوکال پیاده میکنم بعد میتونم کامل روی هاست منتقل کنم بدون هیچ مشکل . یا اینکه بهتره که روی هاستم تغیرات رو آروم آروم اعمال کنم .
3-یه جایی گفته بودید که میشه روی لوکال هم clean url رو فعال کرد . میخوام بدونم چطور ؟ من از wamp server 5 استفاده میکنم . یه خورده هم به سوال 2 مربوط میشه چون اگه بخوام سایت رو کامل روی لوکال پباده کنم بعد انتقال بدم باید بتونم روی همین لوکال clean url رو فعال کنم .
یه انتقاد هم داشتم :
لطفا برای پاسخ دادن در ماجولها با چندتا کلمه کلیدی جستجو نکنید و بعد در جواب ماجولها رو معرفی کنید . اگر ماجولی معرفی میشه ماجولهایی که توسط خودتون تست شده رو معرفی کنید.
چیزایی که گفتم متنوع بود واسه همین اینجا مطرح کردم .

سلام

خب من با خیلی از ماجول های دروپال کار کردم ولی هر چیزی که شما می خواهین یک ماجول مخصوص به خودشو داره.

البته اگر شما به بعضی ماجول های دروپال آشنا باشید کارتون خیلی جلو می افته.

مثلا ماجول view . panels. cck و چندتا دیگر.

1- این کار ماجول mysite هست. ( خودم اینو تست کردم )
برای منو مدریت هم یک منو جدا درست کن و آدرس قسمت های مدریتی که به کاربران اجازه داده اید رو بطور جدا در اون اضافه کنید.

2- احتمال مشکل گیر کردن کمه ولی خب احتیاط شرط عقله. من اگر می خواستم کار کنم تا یک حدودی روی لوکال کار می کردم و چتدبار تستش می کردم ( بر روی هاست و در طی زمان ساخت ) تا با مشکلی بر نخورم.
سعی کنید clean url رو در لوکال فعال نکنید چون واقعا هیچ نیازی بهش روی لوکال ندارید. من چندبار اینکارو کردم مجور شدم چندتا از دیتابیسامو ویرایش کنم تا بحالت عادی برگرده چون در هنگام آپلود کردن سایت با مشکل بر می خوری .

راستش چجوری فعال کردن روی wamp رو نمی دونم و فکر
نمی کنم خیلی لازم باشه . اگر لازم دارید سرچ کنم پیدا کنم.