انتقال دیتا بیس
به نام یکتا
سلام و خسته نباشید
من سایت رو از روی یک هاست به هاست دیگری منتقل کردم، اول پوشه فایل رو منتقل کردم، یک دیتابیس ایجاد کردم، از دیتابیس قبلی بک آپ یا بهتر بگم ایمپورتش کردم و در دیتا بیس جدید اکسپورتش کردم،
اولی مشکل نداشت( از یک هاست سی پنلی به اچاس فیری)، اما برای سایت دوم که خواستم اینکار رو بکنم (کنترل اولی پلسک بود و دومی H-sphere) موقع اکسپورت کردن مای اسکو ال این پیغام رو داد:
SQL query:
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.8.2.4
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost:3306
-- Generation Time: Jul 19, 2008 at 10:36 AM
-- Server version: 5.0.58
-- PHP Version: 5.2.3
--
-- Database: `bc111_111sys`
--
CREATE DATABASE `bc111_111sys` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
MySQL said: Documentation
#1044 - Access denied for user 'idea111_111dru'@'localhost' to database 'bc111_111sys'
- برای ارسال نظرات وارد شوید یا ثبت نام نمایید

پشتیبان
سلام
با پشتیبان هاست تماس بگیر.
ولی این نام bc111_111sys به نظر یکم عجیبه .
یعنی نام دامی شما bc111 است و دیتابیستون 111sys
111 رو خودم زدم،
111 رو خودم زدم، به عنوان نمونه، با کدام هاست تماس بگیرم با اونی که روش قبلا بود (پلسک پرشین سرو.) یا اونی که می خوام ببرم؟ ixwebhosting.com ؟
با دومی
سلام
با دومی تماس بگیر
شما حق ایجاد پایگاه داده رو ندارید
شما با استفاده از phpmyadmin روی remote server حق ایجاد هیچ پایگاه داده ای رو ندارید باید اول با استفاده از پنل مدیریتی پایگاه داده رو ایجاد کنید و بعد با استفاده از phpmyadmin کد sql اتون رو (که البته قسمت create db اون رو حذف کردید) به پایگاه داده ای که ایجاد کردید import کنید البته ممکنه شما (view ساخته باشید که البته بعید می دونم و در این صورت باید اون view ها رو هم به شکلی دیگه روی سرور جدید انتقال بدید) رو این روش برید جلو فکر نمی کنم مشکلی بر بخورید
منم تقریبا همین کارو کردم
من هم نخواستم مستقیم این کارو کنم، اکسپورت کردم رو پی سی و بعد ایمپورت کردم، تو یکی از سایت ها بدون مشکل انجام شد، ولی اون یکی که از پلسک اقدام کردم وقتی برد تو myphpadmin اچسفیر این پیفام رو داد
CREATE DATABASE
CREATE DATABASE `bc111_111sys` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
MySQL said: Documentation
#1044 - Access denied for user 'idea111_111dru'@'localhost' to database 'bc111_111sys'
این مشکل برای این هست که کد sql با استفاده از user ای که در هاست قبلی داشتید می خواهد یک دیتابیس در هاست جدید ایجاد کند، این در حالی هست که شما حق ایجاد پایگاه داده با استفاده از phpmyadmin رو در هیچ پنلی ندارید و ایجاد پایگاه داده توسط یک ابزار دیگه انجام می شه
آخرش چی کار کنم؟
سلام
بلاخره من چی کار کنم؟
این قسمت کد رو
این قسمت کد رو از فایل sql اتون حذف کنید بعد import اش کنید در دیتابیس جدیدتون:
فقط یادتون باشه که دیتابیس خالیی رو باید قبلا در سایت جدیدتون ساخته باشید
نشد
نشد که نشد! کار شما رو انجام دادم و
عجیبه با اینکه سرچ کردم و دیدم اصلا یه همچین یوزری (به جز اون موردی که شما گفتید ) دیگه تو دیتا بیس نیست بازم همون پیغام رو میده!
اگر براتون مشکل
اگر براتون مشکل امنیتی نداره کد sql اتون رو به همراه آخرین error ای که دریافت کردید برام ارسال کنید (اگر فایل حجیم است موقع export گرفتن فقط از ساختار export بگیرید و دیتا رو نگیرید)
حل شد
به بخشید من متوجه جوابتون نشده بودم،
مشکل حل شد باید کل اون خط رو پاک می کردم یعنی اینا رو:
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.8.2.4
--
-- Generation Time: Jul 23, 2008 at 05:40 PM
--
-- Database: `bc111_bc111`
--
CREATE DATABASE `bc111_bc1111` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
USE `bc111_bce111`;
در حلی که من فقط این بخش رو پاک می کردم:
CREATE DATABASE `bc111_bc1111` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
USE `bc111_bce111
حل شد
به بخشید من متوجه جوابتون نشده بودم،
مشکل حل شد باید کل اون خط رو پاک می کردم یعنی اینا رو:
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.8.2.4
--
-- Generation Time: Jul 23, 2008 at 05:40 PM
--
-- Database: `bc111_bc111`
--
USE `bc111_bce111`;
در حلی که من فقط این بخش رو پاک می کردم:
USE `bc111_bce111