جستجوی مطالب

سلام

http://myuniversity.com.my

وبسایتی هست که به تازگی راه اندازی کردم.

در این وبسایت با استفاده از دو ماجول ubrowser و taxonomy browser به چینش و دسته بدی مطالب پرداختم

ممکنه این شیوه نمایش مورد نظر شما باشه . برای همین این الگو رو معرفی کردم.

سلام علي جان

سلام علي جان خيلي عاليه
قالب جوملا بوده تبديلش كرديد به دروپال ، چون من دقيقا همين قالب رو تو جوملا ديدم
علي جان بي زحمت ، اگر زحمتي نيست يه آموزش فارسي براي ساخت قالب 5 دروپال بذاريد
من شخصا فعلا به اين دليل از دروپال استفاده نمي كنم ! ، چون نه قالب دلخواهم رو در دروپال پيدا مي كنم و نه آموزش فارسي در اين زمينه ديدم ، اگر يه آموزش هم باشه كه نيازي به بلد بودن زبان انگليسي نداشته باشه (مثلا آموزش تصويري يا مصور باشه بد نيست)
من قبلا هم درخواست اين آموزش رو داده بودم ، ولي مثل اينكه هيچ كدام از دوستان تمايلي به اين كار ندارند
سپاسگذارم از شما عزيز

چشم

این قالب جوملا نیست بلکه قالب آماده drualfy هست

البته شاید اینها از قالب های جوملا گرفه باشند

در حر حال اولویت بعدی من بعد از اینتشار ایران دروپال 2 گزاشتن آموزش های فارسی درباره این سیستم هست. چه قالب و چه سایتر مباحث

ولی مطمئنن یکنفر نمی تونه اینهمه کارو با هم انجام بده. لطفا سعی کنید از مباحث اینگلیسی خودتون یک آموزش کلی بگیرید.

من هم در اولین فرصت به ارائه مقالات آموزشی بیشتر می پردازم

قطره قطره جمع گردد ...

ميدونم علي جان

ميدونم علي جان دست تنهايي
ولي يه چيز رو نمي دونم !!!
ولي اگر يك سري از دوستان كه تخصص در دروپال داشتن ، همكاري مي كردن ، اين سيستم خيلي بهتر شناخته ميشد و استفاده كننده از اين سيستم كه بيشتر بشه ، پيشرفت كاربران هم بيشتر ميشه
باز هم از شما دوست عزيز سپاسگذارم

اعضای سایت

مثلا از این چینش می شه برای فیلتر کردن اعضای سایت استفاده کرد
کافیه از ماجول هایی استفاده کنید که می تونند پروفایل اعضا رو دسته بندی کنند و بد با استفاده از این ترفند به چینش مثلا اعضای خانم یا آقای سایت پرداخت یا بر اساس سن یا شهر یا هر چیز دیگر

قطره قطره جمع گردد ...