بدنبال برنامه نویس برای ساخت ماجول پرداخت برای بانک پارسیان

5 پاسخ [اخرین ارسال]
تصویر mehr
mehr
عضو شده: ۰۱/۲۳/۱۳۸۸
بدنبال برنامه نویس برای ساخت ماجول پرداخت برای بانک پارسیان

سلام

کسانی که تجربه در نوشتن ماجول برای دروپال ۶ و اوبرکارت ۲ دارند لطفا اگر فرصت کار روی این پروژه را ظرف چند روز آینده دارید را به من اطلاع دهید.

هدف اینتگریت کردن روش پرداخت از طریق گیتوی بانک پارسیان به سیستم ای کامرس اوبرکارت میباشد.

ظاهرا آقای موسوی عزیز که این سایت رو زحمت راه اندازیشو کشیدن قبلا روی پروژه مشابه ای  برای بانک سامان کار کرده اند و ظاهرا یک کد هایی هم موجود است. شاید اون راهنمای خوبی باشه.

من دنبال کسی که مسلط به نوشتن ماجول برای دروپال ۶ باشه هستم. اگر کسی علا قه داشت لطفا هر چه زود تر با من تماس بگیره.

من اینجا تازم و اصلا نمیدونستم که دروپال در ایران برای خودش سایت داره.

ممنون از کار جالبی که اینجا انجام شده.

آیا دروپالی ها در تهران مجمعی یا انجمنی دارند که دور هم جمع بشن؟

مهران

تصویر alimosavi
alimosavi
مدیر کل
عضو شده: ۱۰/۲۵/۱۳۸۶

سلام

من روی بانک پارسیان و سامان کار کردم و آماده هستند ( ولی تست نشده و مشکلاتی ممکنه داشته باشه ) . البته فقط برای دروپال

انجمن دروپال فکر خوبی هست ولی در حال حاضر می زان ترفداران تو ایران آنقدر نباید  باشه که انجمن فیزیکی بشه راه انداخت .

اگر دوستان به اینکار علاقه دارند می تونیم یکی درست کنیم . منم برای چند روز می تونم بیام تهران .

اینکه شما سایت ر و نمی شناختید خیلی عحیب نیست . من به آرامی و بدون تبلیغات داشتم کار می کردم ( تازه چند هفته هست که سایت بطور رسمی در دروپال لیست شده )

قطره قطره جمع گردد ..

قطره قطره جمع گردد ..

تصویر mehr
mehr
عضو شده: ۰۱/۲۳/۱۳۸۸

آیا ماجول های شما برای دروپال ۶ هستت یا ۵؟

در ضمن آیا برای اوبرکارت ۲  هست؟

من اونها رو برای دروپال ۶ و اوبرکارت ۲ نیاز دارم. حاضرم که رو این پروژه کمک هم بکنم که کامل بشه و باگ هاش رفع بشه و بعدشم هم اوپن سورس و در اختیار بقیه هم قرار بگیره.

اگر اطلاعات بیشتر در این زمینه بدید ممنون میشم

مهران

تصویر alimosavi
alimosavi
مدیر کل
عضو شده: ۱۰/۲۵/۱۳۸۶

من رو دروپال 5 و با ecommerce  کار کردم  . تبدیلش به دروپال شش کار سختی نیست ولی برای اوبر کارت باید بیشتر بررسی کنم .

قطره قطره جمع گردد ..

قطره قطره جمع گردد ..

تصویر lameei
lameei
عضو شده: ۰۱/۳۱/۱۳۸۷

سلام من هم این ماجولها رو لازم دارم. برای تست آماده ام....... 

تصویر ashkesarmaa
ashkesarmaa
دوست صمیمی
عضو شده: ۰۹/۲۸/۱۳۸۸

agha mamnoon misham ke link download mojoli ke farsi kardi ro vasam bezari man shadidan be vasl shodan be banke parsiyan va saman dar drupal ehtiyaj daram

© irdrupal 2007. All rights reserved. IRDRUPAL.ORG Company .