مشکل نمایش css در مرورگر IE

1 پاسخ [اخرین ارسال]
تصویر robobarghi
robobarghi
عضو شده: ۰۱/۲۳/۱۳۸۷

با سلام
(من قبلا یه مطلب گذاشته بودم که همین موضوع رو سوال کرده بودم ولی مثل این که پیداش نمیکنم.)
با تشکر فراوان از دوست عزیزم سید علی

آقا بنا به وظیفه و افتخار به همکاری دیرینه با دروپال از این به بعد قول دست کم 10 مقاله آموزشی رو میدم البته به این معنا که اون چیزایی که ودم یاد گرفتم.

سوال یا مشکل از این قراره که:
مرورگر وب internet explorer با برخی از css ها یا قالب ها دروپال مشکل داره
یعنی به هم ریخته نشون میده یعنی مثل یک فایل html خام نشون میده که توش همه عناصر بترتیب ستونی از بالا میان پایین
و کلا مخاطب 80% اینترنت ایران رو که از مرورگر IE استفاده میکنن رو حسابی فراری میده.
ریشه این قضیه به این بر میگرده که به طور کل IE در پردازش یک سری جاوا اسکریپت و علی الخصوص css به طور جدی ضعف داره و یا بخاطر کش گیری کمش این طوری میشه یا اصلا موتور پردازشش مشکل داره.

برای حل این قضیه:باید برین
بخش مدیر
-پیکر بندی سایت (setting)
-اجرا(performance) -
Bandwidth optimizations
Optimize CSS files: فعال کنید

اگر بازم درست نشده Optimize JavaScript files: رو هم فعال کنید
اگر باز هم نشد یه کار دیگه هم میتونین انجام بدین که من قبلا این جوری مشکل رو حل میکردم
برین تمام ماژول های سایتتون رو فقط غیر فعال کنید (لازم نیست از نصب در بیارین) بعد برین IE ببینید نتیجه چی میشه
اگر باز هم نشد نسخه مرورگر و دروپال و ماژول های سایت و اسم خودتون و فامیل و شماره تلفن آدرس منزل آدرس محل کار آدرس دوستان وابسته و ... این جا وارد کنید.

این کار css های وابسته به هم رو یکی میکنه و کمی کدینگ هم میکنه که باعث میشه به IE فشار نیاد.
امید وارم که بدردتون بو خو ره.

تصویر robobarghi
robobarghi
عضو شده: ۰۱/۲۳/۱۳۸۷

یادم رفت بگم
بعد از این که همه رو غیر فعال کردید و ذخیره کردید مجددا فعال کنید.

© irdrupal 2007. All rights reserved. IRDRUPAL.ORG Company .