مشکل نصب

بعد از نصب و وارد شدن به:
به وبسایت دروپال جدیدتان خوش آمدید

چرا وقتی روی
قسمت مدریت
کلیک میکنم این جواب میاد:
غير قابل دسترسی
شما حق دسترسی به این صفحه را ندارید .
نام کاربری و کلمه عبور را هم که استفاده میکنم جواب میاد:
متاسفانه, نام کاربری یا کلمه ی عبور نادرست.
ممنون از راهنمایی
راگو

1. دوست عزيز مشكلي كه براي شما

دوست عزيز مشكلي كه براي شما پيش آمده چندين بار براي من هم پيش آمده تنها من تنها را هي كه تونستم پيدا كنم اين بود كه از داخل phpmyadmin و وارد شدن به ديتابيس جدول يوزرها را خالي كردم اون موقع اگر بخواهيم دوباره وارد بشيم سيستم از ما يوزرنيم و پسورد مي خواهد و مي توانيم وارد بشويم
موفق باشيد

2. توی ورژن جدید از اساس حل شده

توی ورژن جدید از اساس حل شده .

ولی راهش همینه که دوستمون گفت .

قطره قطره جمع گردد ..

3. من این مشکلی هنگامی برام پیش

من این مشکلی هنگامی برام پیش می یاد که از بروزری غیر از IE(اینترنت اکسپلورر) استفاده کنم و در صورتیکه با IE(اینترنت اکسپلورر) برنامه را نصب کنید این مشکل پیش نمی یاد.

4. مشکل توی یه فایل ترجمه بود که

مشکل توی یه فایل ترجمه بود که تگ لینکش بسته نشده بود . حالا از خوش شانسی شما ie اینقدر ضعیف هست که حالیش نشده ...

تو ورژن جدید حل شده .

قطره قطره جمع گردد ..

5. من ورژن جدید دروپال (irdrupal

با تشکر از راهنماییتون
من ورژن جدید دروپال (irdrupal 2.5) را گرفتم. برای نصب بعد از اجرا در همون مرحله اول قبل از وارد کردن دیتابیس ، ارور زیر رو داد:
Site off-line
The site is currently not available due to technical problems. Please try again later. Thank you for your understanding.

--------------------------------------------------------------------------------

If you are the maintainer of this site, please check your database settings in the settings.php file and ensure that your hosting provider's database server is running. For more help, see the handbook, or contact your hosting provider.

The mysqli error was: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO).

6. راه حل پیدا شد

این سط را

$db_url = 'mysql://username:password@localhost/databasename';
$db_prefix = '';
تو
default.settings.php
گذاشتم
بجای
$db_url = 'mysqli://root@localhost/drupal2';
$db_prefix = '';

نصب شد مثل آب خوردن.
خدا وکیلی از صبح تا حلا ساعت 11 شب باهاش ور رفتم

7. من برای برطرف کردن این مشکل

من برای برطرف کردن این مشکل فایل های setting.php و default.settings.php را با همین فایل ها در ورژن قبلی جایگزین کردم و مشکل بالا حل شد ولی باز هم مشکل قبلی وجود داشت یعنی باز هم مجبور شدم با IE نصب کنم.

8. با فایر فاکس هم نصب میشه

من با فایرفاکس نصب کردم.مشکلی نبود

© irdrupal 2007. All rights reserved. IRDRUPAL.ORG Company .