how to manage a view to display in my block

سلام،
من می خوام یه node رو در یک block با یه view با یه استایل خاص به نمایش بزارم به این معنی که :
تو نود تایپ های معمولی و در قالب page.tpl.php می تونیم برای نمایش مطالب از دستور <? print $content; ?> استفاده کنیم که نحوه چینش مطالب رو در قالب node.tpl.php می تونیم تعیین کنیم مثلا در کد node.tpl.php که در زیر آوردم به ازای هر مطلب، قبل از اینکه عنوان اون مطلب رو بنویسه مطلب random test
رو هم چاپ میکنه و اینجوریه که ما میتونیم استایل مورد نظرمون رو به مطالب بدیم ...

<?php if ($page == 0): ?>
" title="<?php print $title ?>"><?php print $title ?>
<?php endif; ?>

حالا سوال من اینه که چطوری وقتی با view یه مطلب رو می خوام به نمایش بزارم بتونم بتونم به ازای هر مطلب که از کوئری view بیرون میاد یه مطلب قبل یا بعد از اون مثل این نود تایپ ها چاپ کنم .

با تشکر قبلی

1. استفاده از نحوه نمایش teaser

تا اونجایی که من می دوند باید از نحوه نمایش teaser در view تو استفاده کنید
البته راههای دیگه ای هم هست و خود view ها هم themeable هستند

2. اگر از view2 استفاده می کنی

اگر از view2 استفاده می کنی تو همون صفحه views2 یه گزینه تو ستون سمت چپ اون پایین نوشته theme:information اگر روی اون کلیک کنی یه سری فایل tpl بهت پیشنهاد میده که روی هر کدوم که کلیک کنی محتوای اون فایل tpl رو بهت نشون میده. شما باید بری تو پوشه قالب فایل هایی با همین اسم بسازی و محتوایی که تو بخش views برای این فایل ها بهت نشون میده رو کپی کنی و بذاری تو اون فایل ها. بعد می تونی مثل بقیه فایل های tpl باهاشون کار کنی و خروجی لازم رو ازش بگیری

3. ممنون برای پاسخ، اما من

ممنون برای پاسخ،
اما من منظورت رو متوجه نشدم، این تیزر که می گی همون نیست که برای پیش نمایش از مطلب معمولا ازش استفاده میشه ؟ و در مورد راههای دیگه می تونی بیشتر توضیح بدی ؟

4. ممنون که وقت گذاشتی، آره این

ممنون که وقت گذاشتی،
آره این theme:information رو دیدم و فک کنم باید در همین مسیر حرکت کنم _ فک که نه، منظورم اینه که باید همیجوری باشه دیگه Smile _
من دیدم اینا رو ولی چیز زیادی ازش دستگیرم نشد ، می تونی یکم در موردش توضیح بدی ؟
در مورد هر کدوم از اون فایل که پیشنهاد میده مثلا Display output برای چیه یا اون Style output برای چی ؟
یه چیز دیگه هم متوجه نشدم مثلا برای Display output ، چهار تا اسم فایل پیشنهاد داده هر کدوم از اینا برای چی هستن ؟
views-view.tpl.php
, views-view--jobs.tpl.php,
views-view--default.tpl.php,
views-view--jobs--default.tpl.php

و یا کلا اگه بتونی یه داکیومنت یا یه ارتیکل کوتاه و خوب بهم معرفی کنی ممنون میشم ، کوتاه به این دلیل که در حین انجام یه پروژه هستم و وقت نسبتا کوتاهی هم برای تحویلش دارم .

5. بله teaser همون هست و در

بله teaser همون هست و در صورتی که براتون اهمیتی نداره و قرار نیست به غیر از مدلی که قرار است در این view این نود ها نمایش داده شوند مدل دیگری برای نمایش لیستی از نود هاتون از اون نوع داشته باشید می توانید از همین teaser استفاده کنید در غیر این صورت می توانید از روشی که دوستمون گفتن استفاده کنید

6. شما ماژول advanced help رو

شما ماژول advanced help رو نصب کن که بتونی داکیومنت های views 2 رو ببینی. بعد از نصب این ماژول به کل داکیومنت های ویوز دسترسی داری
این تصویر هم تقریبا نشون میده که هر فایلی چه کاری انجام میده

http://www.imagebam.com/image/111a8958458467

سیستم نام گذاری هم فایل های قالب هم مثل سیستمی هست که سیستم به طور پیش فرض استفاده می کنه. اگر با سیستم قالب دروپل آشنا نیستید ترجیحا کتاب drupal 6 theme رو دانلود کنید و فصل هایی که در مورد سیستم قالب توضیح داده رو بخونید. یکی دو روز بیشتر وقت نمی بره ولی بعدش هر کاری بخواید می تونید تو سیستم انجام بدید

7. دمت گرم و ممنون به خاطر

دمت گرم و ممنون به خاطر راهنمایی ها Smile))))

8. آره من تازه این Using Drupal

آره من تازه این Using Drupal رو تموم کردم و در مورد تم ها هم فقط چند تا ارتیکل از سایت دروپال، خب البته تازه دارم متوجه میشم قدرت دروپال چیه و چرا طراحی قالب برای جوملا این جوجه ها اینقدر ساده بود :دی
یکی از بچه ها این drupal 6 theme رو تموم کرده و میگه با اینکه دوبار از روش خونده چیزی ازش نفهمیده ! به همین دلیل منم تصمیم گرفتم این پروژه رو هر جور شده خودم رو به خاک بکشم و تموش کنم یه جوری و بعد برم این کتاب رو بجوم، به هر حال به خاطر راهنمایی ات ممنونم .

© irdrupal 2007. All rights reserved. IRDRUPAL.ORG Company .