سلام
دیشب با اقای موسوی ایمیل دادم گفتم اینجا بگم.برادران قالب من که نوشتم چیه.ورژن شش.یه کد دارم میخوام قرارش بدم تو سایت.مال اینه که به محض ورود به سایت , یه کادر میاد پایین که میشه تبلیغات و ... نوشته و ... گذاشت.این کد رو نمیشه در بلوک گذاشت فکر کنم.چون باید در قبل از بسته شدن تگ وارد بشه.تو تمم خیلی به سختی میشه اینو پیدا کرد.اینجایی هم که گذاشتم عمل نمیکنه.کد تمم با دو کدی که مشخصه در اول کدهای تمم گذاشتم , رو ضمیمه میکنم.کمک کنید.
دو تا کدی که میخوام بذارم معلومه.یکی متاتگ و دومی مال همین کادره است.اگه راه دیگه ای هست بگین.
| ضمیمه | اندازه |
|---|---|
| style-rtl-analytic.txt | 19.77 کیلو بایت |

1. عزیز دل برادر این کدها از نوع
عزیز دل برادر این کدها از نوع html هستند و باید در فایل page.tpl.php اضافه بشن نه فایل css
قطره قطره جمع گردد ..
2. عجب.کارای خدا رو میبینی گفتم
عجب.کارای خدا رو میبینی گفتم باید اینجا وارد کنما اما گفتم یه موقع نباشه.
نگفته بودی شیطون.
* شناسه های پهنا و ارتفاع در سایت من کار نمیکنه.یعنی اینکه وقتی جدول یا تیبل میذارم و width هم تعیین میکنم تاثیری نداره.ارتفاع هم همینطور.من یک ردیف بلوک عمودی طرف راست سایت دارم و قسمت محتوا ها هم که جدول میذارم عملی نمیشه.میتونید یه نگاهی بندازید.جدول پایین سایت.بنرهای 468 پیکسل گذاشتم و پهناشو روی 470 ست کردم اما انگار نه انگار.حتی اگه max-width هم بذارم فرقی نمیکنه.کجای تم رو باید دستکاری کنم.
http://lobbby.ir
فا دروپال نخستین مرجع برای تازه کارهای دروپال ؛www.FAdrupal.ir