صفحه خوش آمدگویی

سلام دوستان
من میخام در صفحه نخستم فقط چندتا بلوک باشد و هیچ محتوایی را به صفحه اول نفرستم ولی در اینصورت صفحه خوش آمدگویی به دروپال در زیر بلوک ها نمایش داده میشود
چگونه میتونم از این صفحه راحت بشم هر کاری کردم، نشد
ممنون از پاسختون

1. اگه منظورت صفحه ایه که

اگه منظورت صفحه ایه که راهنمای دروپاله:
با دستکاری فایلهای مربوط به تمت میتونی اون رو برداری. یه قسمتی به نام default message:,"
فکر کنم باید باشه کا باید تغییرش بدی.اما وقت میبره چون دقیقا یادم نیست کجاست.

برای اینکار من به شما پینهاد میکنم این کارو بکن. چون قبلا هم من خودم اینکارو کردم.
یه پیغام مثلا خوش آمدگویی بنویس. یه خط بیشتر نباشه. بعد این متن رو هم توی خلاصه و هم توی باکس بنویس. در قسمت گزینه های انتشار " نمایش در صفحه اول" رو فعال کن . میتونی " مهم در بالای لیست" رو هم علامت بزنی تا بهتر نمایش داده بشه. بعدش برای همیشه اون صفحه میره و تو مطلبی رو هم نذاشتی. اگه هم محتوای خبر که به طور پیشفرض در صفه اول قرار میگیره مزاجمت میشه میتونی در بخش انواع محتوا , محتوای خبر رو ویرایش کنی تا این گزینه غیرفعال بشه.

برای این که بهتر بشه میتونی متن رو رنگی بنویسی و بین تگ زیر بذاری:

marquee dir="right">

marquee/>

----------------------------------------------------------------------------------------------
آموزش دروپال به زبانی ساده برای تازه کارها - هاست و سئو در دروپال - معرفی ماجولهای مفید

irandrupal.TK

----------------------------------------------------------------------------------------------

فا دروپال نخستین مرجع برای تازه کارهای دروپال ؛www.FAdrupal.ir

2. ممنون- ولی من برای زیبایی

ممنون- ولی من برای زیبایی قالبم ،میخوام هیچ نوشته ای غیر از بلوک ها نباشه

default message را هم تو کل تمم سرچ کردم ولی پیدا نشد

3. هیچ راهی به ذهنتون نمیرسه،

هیچ راهی به ذهنتون نمیرسه، برای اینکه اصلا، صفحه "به وبسایت دروپال جدیدتان خوش آمدید" رو حذف کنیم

4. راحش بسیار ساده هست . ماجول

راحش بسیار ساده هست . ماجول panel رو نصب کن . یه صفحه جدید ایجاد کن . خواستی هر چیزی توش بزار یا نزار .

بعد برو این صفحه رو پیشفرض کن

قطره قطره جمع گردد ..

5. دوست عزیز من راه حل این کار

دوست عزیز من راه حل این کار را پیدا کردم
داخل ماژول ها ماژولی به نام نود هست اون را باز کن
فایل سی اس اس آن را ویرایش کن
و در یک آی دی برای آن تعریف کن و display آن را برابر none
قرار بده مشکل حل می شود
موفق باشید

6. ممنون ولی نشد ماجول پنل رو

ممنون ولی نشد ماجول پنل رو نصب کردم سپس در قسمت Panel pages یه صفحه اضافه و در قسمت Panel layout settings آن را پیشفرض قرار دادم ولی باز هم نشد.

7. خوب دوست عزيز من كه راهش و

خوب دوست عزيز من كه راهش و بهت گفتم
تست هم كردم جواب داده
پس ديگه مشكلت چيه؟

8. servatجان من متوجه منظورتان

servatجان من متوجه منظورتان از این قسمت "و در یک آی دی برای آن تعریف کن " نشدم من یه آی دی با چه نامی تعریف کنم

9. من نام آی دی خودش رو پیدا

من نام آی دی خودش رو پیدا کردم "first-time" است یه آی دی با این نام در فایل node.css تعریف کردم و display:none; قرار دادم، ولی نشد.

10. ??

???

11. خودتو اذیت می کنی ها

خودتو اذیت می کنی ها .

راحترین راه ایجاد یک صفحه ازطریق ماجول view یا panel هست .

اگر تو ایجاد صفحه مشکل دارید یه تاچیک باز کنید و مشکلتونو بگید ..

قطره قطره جمع گردد ..

© irdrupal 2007. All rights reserved. IRDRUPAL.ORG Company .